Site Overlay

Boende norröver

På Långänge B & B erbjuds man en modernt inredd lägenhet med tillgång till fri Wifi och vacker utsikt över Locknesjön. Till lägenheten finns en bastu samt uteplats med tillhörande grill samt matplats. Långänge ligger i närheten av Storsjön och norr om skidorten Vemdalen.

Nordväst om Skellefteå ligger orten Sorsele. Här finns Holmen B & B som passar bra som boende för den som gillar att åka skidor på vintern och fiska på sommaren. Pensionatet har även stugor nära sjön Borgjaure, ett av många fiskevatten i Sorsele här omkring.

Sörbygården B & B ligger med utsikt över vatten och trädgård, cirka 500 meter ifrån Storsjön. Till Östersund är det cirka 12 kilometer. På Sörbygården finns ett gemensamt kök samt rum som vart och ett inretts med sin egen prägel. Man delar badrum med övriga gäster och har möjlighet att boka bastun. Gillar man att rida på islandshästar går det att ordna, likaså går det utmärkt att åka längd- och/eller slalomskidor i fina spår och backar.

Till sist: Åre Bed & Breakfast som ligger på gångavstånd till såväl Åre by som till skidbackarna. Här råder en välkomnande och skön atmosfär, och man bjuds på nybakat bröd ihop med den i övrigt härliga frukosten. Gott och välbehövligt innan man ska ge sig ut i backen hela dagen!

solid-construction-classic